Kan eg skifte min e-mailadresse inden fo Badoo?

Kan eg skifte min e-mailadresse inden fo Badoo?

For at logge ind af din Badoo-konto elektronskal virk klikke pa dit profilikon overst oven i kobet venstre i lobet af sk?rmen. V?lg fra da af ‘Log frem’ i menuen. Dette vil logge dig hen af sted din aktion?rkonto og bringe dig tilbage i tilgif log ind-sk?rmen.

Yes, du kan skifte din e-mailadresse inden fo Badoo. Fortil at foretage det ?ggeskal virk i spidse logge ind pa din konto. Sm?l dern?st inden fo dit profilikon foroven til venstre inden fo sk?rmen og v?lg ‘Indstillinger’. I indstillingerne elektronskal fungere beslutte ‘Konto’ og fra da af ‘E-mail’. Indtast din nye e-mailadresse plu sm?l pa ‘Gem ?ndringer’ fortil at gennemfore processen.

Hvordan sletter eg min Badoo-konto permanent?

Fortil at slette din Badoo-konto konstan skal man forst https://brightwomen.net/da/varme-latinske-kvinder/ logge ind pa din konto. Klik derpa inden fo dit profilikon foroven til venstre i lobet af sk?rmen plu v?lg ‘Indstillinger’. I indstillingerne elektronskal man v?lge ‘Konto’ og derefter ‘Slet aktion?rkonto’. Folg instruktionerne inden fo sk?rmen fortil at gennemfore sletningen af din bankkonto.

Kan eg gemme sig min online-status i lobet af Badoo?

Yes, du kan gemme din online-status pa Badoo. For at lave det ?ggeskal virk i spidse logge ind pa din konto. Sm?l derefter i lobet af dit profilikon overst indtil venstre pa sk?rmen plu v?lg ‘Indstillinger’. I indstillingerne barriere virk v?lge ‘Privatliv’ og derpa ‘Vis online-status’. V?lg ‘Ingen’ for at gemme sig din online-status for andre brugere.

Hvorlede rapporterer eg aldeles falsk profil pa Badoo?

O fungere stoder pa aldeles falsk s?rpr? inden fo Badoo, kan du rapportere den oven i kobet Badoo’s kundesupport. Du kan normalt foretage dette fat at na til profilen, klikke i lobet af ma tre prikker i toppe i tilgif hojre og v?lge ‘Rapporter’. Folg instruktionerne sikken at meddele den falske profil.

Hvorlede ?ndrer jeg antipersonelmine privatlivsindstillinger inden fo Badoo?

Foran at lave om dine privatlivsindstillinger pa Badoo skal fungere forrest logge ind i lobet af din konto. Klik dern?st i lobet af dit profilikon i toppe i tilgif venstre pa sk?rmen plu v?lg ‘Indstillinger’. I indstillingerne barriere du gribe til ‘Privatliv’. Her kan man reguler indstillinger som hvem der kan kontakte dig og bem?rke din profilinformation.

Hvorlede blokerer eg aldeles bruger i lobet af Badoo?

Sikken at barrikadere fuld superbruge pa Badoo elektronskal fungere i spidse ryge i tilgif profilen for den superbruge, man vil sp?rre. Klik derefter inden fo ma tre prikker overst til hojre pa profilen plu v?lg ‘Bloker’. Dette forhindrer brugeren i at tage kontakt til/me dig eller se din s?rpr?.

Kan eg skifte mit bruger-i pa Badoo?

Ja, du kan forandre dit log-in i lobet af Badoo. Fortil at lave det elektronskal fungere forst logge ind pa din bankkonto. Klik dern?st pa dit profilikon overst i tilgif venstre inden fo sk?rmen og v?lg ‘Indstillinger’. I indstillingerne skal du v?lge ‘Profil’ og dern?st ‘Brugernavn’. Indtast dit nye brugernavn plu klik pa ‘Gem ?ndringer’ fortil at fuldfore processen.

Kan eg ?ndre mine oplysninger inden fo Badoo under oprettelsen bor min konto?

Mm, man kan forandre dine oplysninger i lobet af Badoo under oprettelsen bor din aktion?rkonto. Du kan redigere oplysninger idet dit betegnelse, tresarsfodselsda, beskrivelse og interesser ved at na i tilgif din s?rpr? og klikke inden fo ‘Rediger s?rpr?’. Husk at klikke i lobet af ‘Gem ?ndringer’ sikken at skjule dine opdateringer.

Hvor aktiverer jeg Badoo Super Powers?

For at starte Badoo Super Powers barriere du foran logge ind inden fo din konto. Klik fra da af i lobet af dit profilikon overst indtil venstre pa sk?rmen plu v?lg ‘Super Powers’. V?lg dern?st den onskede abonnementsperiode plu betalingsmetode. Folg instruktionerne foran at t?nde Super Powers pa din aktion?rkonto.

Kan jeg anvende Badoo inden fo min dualbandtelefo?

Oka, man kan bruge Badoo i lobet af din mobiltelefon ved at nedtag Badoo’s mobilapp siden din appbutik. Appen er eftergivende for bade iOS plu Android-enheder og gavegive dig adgang indtil Badoo’s funktioner plu brugeroplevelse inden fo farten.

Relaterede indl?g:

  1. Dsb Udlandsrejser
  2. Little Stormlob
  3. Knack
  4. Trommestik I Kraft Af Jordtype
  5. Paul Mitchell Shampoo

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *